0646201851

©2018 by The Academy Zandvoort. Proudly created with Wix.com

¨Het beste project waar jij aan mag werken ben jij zelf!¨

 

Het aanhouden van een gezonde levensstijl is niet altijd even eenvoudig; we weten wat goed is voor ons lichaam, maar handelen er niet altijd naar. Personal Lifestyle Coaching Zandvoort is erop gericht om de kloof tussen weten en doen te verkleinen, door rekening te houden met de unieke omstandigheden van elk individu of organisatie. Er is een multidisciplinaire coaching ontwikkeld waarbij er eclectisch en holistisch gewerkt wordt en de drie pijlers; het gedrag, voeding en beweging een centraal uitgangspunt vormen.  Maar met welke hulpvraag en doelen je ook komt,  Lifestyle Coaching Zandvoort biedt een ruim aanbod aan mogelijkheden die ontworpen zijn om aan de behoeften te voldoen.

MIND YOUR STEP

Lifestyle Coaching Zandvoort biedt een multidisciplinaire dienst waarbij MarieCke Fransen als Gediplomeerd MBCT & Lifestyle Coach, Voedingsdeskundige professionele Coaching op maat verzorgt. 

Tevens is MarieCke ervaringsdeskundige, ze heeft zelf haar levensstijl actief aangepast en is meer dan 45 kilo afgevallen.Toegewijd aan het vormen van relaties met haar cliënten die hun gewicht willen verliezen of beheren, omgaan met chronische ziekten of met stress. D.m.v o.a mindfulness sessies, personal trainingen, FITBOUNCE workouts, voedingseducatie en nog veel meer ga jij actief aan de slag om de meest gelukkige versie van jezelf te worden. Mind Your Step is hier om de kwaliteit van het leven van haar cliënten te verbeteren, dus neem contact met ons op om meer te leren en een gezondere levensstijl op te bouwen.

  • Lifestyle analyse

  • Voedingsadviezen / Gewichtsconsultatie (via aanvullende zorgverzekering deels gedekt)

  • MBCT coaching

  • Personal Training 

  • Fitbounce Workouts (groep)

  • Workshops & Masterclasses

  • Bedrijfs- Vitaliteit Coaching Aan zee (strandtent Club Nautique)

 

 

 

Wij streven ernaar u binnen 24 uur een offerte op maat toe te zenden.​

 
 

Wat kunt u verwachten?

"Lifestyle Coaching Zandvoort biedt dynamische persoonlijke begeleiding waarin MarieCke als professional naast je staat. Ik voel mij gezonder, fitter en meer ontspannen. Wat MarieCke grappig benoemt als: Zen in mijn Den. Fijne bijkomstigheid: ik ben al meer dan 15 kilo afgevallen!

Doordat marieCke ervaringsdeskundige is voel ik mij begrepen en gehoord.

Vanuit haar eigen ervaringen is ze in staat om met respectvolle, invoelende en doelgerichte coaching te bieden.  Ze snapt het gevecht echt!! Op weg naar een definitief gezondere lifestyle!"

Juultje S. Haarlem

Gezonde snack

LIFESTYLE & WEIGHTLOSS COUNSELING

Start vandaag je gezonde gewoonten met een ervaren en verantwoordelijke Lifestylecoach & Voedingsdeskundige. Wat je huidige situatie en voedingspatroon ook is, Mind Your Step evalueert elke klant zorgvuldig en formuleert een persoonlijk plan op basis van jouw specifieke behoeften. Dus als Lifestyle & Weight Loss Counselling is wat je zoekt, plan dan vandaag een sessie!

FITBOUNCE WORKOUTS

Om overtollig lichaamsvet te verbranden, is de elastische minitrampoline een uitkomst. Door de wisseling van de zwaartekracht bij het op- en neer bewegen, spant elke spiercel in het lichaam zich bij het afremmen onwillekeurig aan, om zich weer te ontspannen op het hoogtepunt van de golfbeweging. Zo activeer je de stofwisseling van alle cellen, niet alleen in bepaalde spiergroepen, zoals dat bij andere sporten het geval is.
 

 
 
 

SCHEDULE A SESSION

Kamerlingh Onnesstraat 40, 2041 CC Zandvoort, Netherlands

0646201851

 
 
#healthyfood _lunchbreek_official _#food